Afslibning af trægulve – Professionel gulvafslibning

Afslibning af gulvene fjerner det øverste slidte lag af træ

Trægulve er noget af det mest naturlige der findes. Trægulve afgiver ikke skadelige stoffer af nogen art og de er også nemme at gøre helt rene, så der ikke opsamles skidt og møg, som kan medføre allergi.

Det bedste er næsten, at når gulvene efter flere generationers slid er blevet trætte og mørke i overfladen, så er det meget nemt at give dem en afslibning, så det nye friske træ nedenunder den gamle overflade får lov til at træde frem i lyset. Efter en gulvafslibning kan trægulve med fordel tilføres en gulvbehandling:

  • Lakering
  • Sæbebehandling
  • Bejdsning
  • Oliebehandling
  • Ludbehandling
  • Voksbehandling

Det er en af fordelene ved træ – at man kan gentage denne proces flere gange. Det er altså ikke en engangs foreteelse, at man kan få lavet en gulvafslibning.

Gulvafslibning til ekstra lave priser

Men man skal som bekendt vide, hvad tingene koster før man kan sige ja til en gulvafslibning. Bor man i Aarhus, så find nogle firmaer i nærheden af dig, der tilbyder gulvafslibning i Aarhus. Få dem op og se dine gulve og fortæl folkene om du også skal have afslebet dine trapper. Det kan kun anbefales, for det binder stuen og førstesalen meget fint sammen.

Tilbuddet på gulvafslibning skal rumme alt

Husk nu at få alle dine ønsker givet videre til de firmaer, du henter tilbud fra, for ellers kan du jo ikke sammenligne de priser du har indhentet. Forhåbentlig får du nogle rigtig gode priser på gulvafslibning, du kan være tilfreds med, men husk også at du altid kan spare lidt penge ved selv at flytte møblerne frem og tilbage og eventuelt også selv gøre rent i vindueskarme mv. efter maskinerne.